Dansende Voeten
ZA 02 juni | 19.30-23.30 uur | Warnsveld (bij Zutphen)

| Workshop 19.30-20.30 uur; Dansen op blote voeten 20.30-23.30 uur
5,00 | Workshop; € 10,00 Dansen op blote voeten


Dansen op de 1ᵉ zaterdag van de maand met muziek van DJ Harm de Schildpad

Een gezellig avondje dansen in Centrum ‘t Nut aan de rand van de knusse dorpskern van Warnsveld. Als voorgerecht een inspirerende workshop, als hoofdgerecht lekker dansen op swingende en levendige muziek uit alle windstreken met als bijzondere bijgerechten bio-drankjes aan de bar en heerlijke voetmassages. Fijne ontmoetingen en verwennerij voor je lijf!

De workshop op deze avond is: Community Yoga – Yogabeoefening als groep
door Ruby van den Berg

Tijdens de workshop Community Yoga staat de groep deelnemers als één geheel centraal. Ruby begeleidt de groep in verschillende yogahoudingen, waarbij we als een geheel samen bewegen, gedragen door de gezamenlijke adem en door de draagkracht van ieder individu. 

Je ervaart hoe het is gesteund te worden door de groep, hoe de draagkracht van de ander jou helpt je over te geven aan een houding, je balans te vinden (of uit balans brengt) en/of je houding te verdiepen. De wetmatigheden van de aarde, zoals zwaartekracht, evenwicht en de kwaliteit van in- en uitademing zullen hierin voelbaar zijn.

Tijdens deze avond kun je je voeten laten verwennen door masseuse Angelique Kleyn.

Extra:
- Strippenkaart voor Dansende Voeten van 5 strippen voor €40,- (dus €8,- per avond). Deze is niet persoonsgebonden en per avond kunnen er maximaal 2 strippen worden afgetekend.
- Doe je de combi 'workshop en dansen'? Dan betaal je in totaal €13,- (i.p.v. €15,-), ook als je gebruik maakt van de strippenkaart.
 

 

Meer Informatie + Aanmelden

06-30317379
yurt AT juniperendeschildpad DOT nl

Cultureel Centrum 't Nut, Breegraven 1, Warnsveld (bij Zutphen)

Meer agenda van Juniper en de Schildpad

Juniper en de Schildpad | Harm en Marieke Koopmans-Woudhuizen


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Achterhoek