Gratis proeflessen Yoga bij Puur Bewegen
WO 17 januari | 09.00-22.00 uur | Lochem

| gedurende de hele maand januari
| gratis proefles


Steeds meer mensen ontdekken yoga en Pilates als de manier om lichameljk en geestelijk lenig te blijven. Bij Puur Bewegen, de Lochemse yogaschool van Roekje Oudenhoven, kan iedereen gedurende de maand januari gratis proeflessen volgen in Yin yoga, Hatha Yoga, Power Yoga en Pilates.

Yoga vermindert stress en lichamelijke klachten die zijn veroorzaakt door eenzijdige belasting of repetitief werk. Bij de klassieke yogavormen werk je aan mindfulness en een flexibel, stabiek en sterk lichaam.

Poweryoga is pittiger en gericht op harmonie tussen kracht, souplesse, conditie en evenwicht. Net als bij Pilates staan ademhaling en een zorvuldige uitvoering centraal. Het resultaat is meer rust en 'ruimte' in het dagelijks leven. Jong en oud, man en vrouw, fit of niet, iedereen heeft baat bij de eeuwenoude yogatechnieken.

De lessen zijn zowel overdag als 's avonds te volgen bij fysiofitness De Brug aan de Haalmansweg in Lochem. Meer informatie over yoga en Pilates, en het complete lesrooster, zijn te vinden op de website en voor vragen kun je bellen met Roekje.

Meer Informatie + Aanmelden

0573-280048
info AT puurbewegen DOT nl

De Brug, Haalmansweg, Lochem


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Achterhoek