Bezinnings/stilte dag: thema de zomer, ga mee in het ritme van de seizoenen.
ZA 16 juni | 10.00-16.30 uur | Olburgen

| na 6/4 lente nu de zomer; daarna 23/9 herfst en 15/12 winter
50,00 | dagen apart te volgen of in cyclus , het is aan jezelf


Vier keer per jaar wordt in het ritme van de seizoenen een bezinnings/stilte dag aangeboden op 't Hofke in Olburgen. De natuur en rust in de omgeving zullen je helpen deze dag.

De organisatie ligt in handen van Tonny van Deudekom, coach en labyrintwerker van De Triskel. De dag heeft het seizoen waar we in zijn als thema en er wordt stilgestaan bij wat dit seizoen op het moment van jou vraagt aan actie, inzet of juist stilte en bezinning. 
Het boek van Jaap Voigt - "Leven en werken in het ritme van de seizoenen"  is daarbij helpend. in het boek wordt vertelt waar de seizoenen voor staan en wat ze van jou vragen om te doen of te laten in datzelfde ritme. Een groot deel van de dag vindt plaats in stilte. Ter voorbereiding zul je vooraf een vraag krijgen om bij stil te staan.  Het antwoord of thema zijn  deze dag je eigen rode draad.

De start van de dag en de nabespreking is gezamenlijk,  na een korte inleiding en een geleide meditatie die aansluit bij het seizoen ga je je eigen weg.  De lunch is gezamenlijk. Het is aan jezelf om te bepalen wat voor jou past deze dag, wellicht ga je wandelen, iets in hout of speksteen maken, schrijven of tekenen, het labyrint lopen of ga je de zon zitten, waarbij je dat verwerkt wat in de meditatie is ervaren. Max. aantal deelnemers is 6 personen.

Meer Informatie + Aanmelden

0575450544 / 0618070261
labyrintwerk AT gmail DOT com

't Hofke Olburgen in de Yurt, Capellegoedweg 4a, Olburgen

Meer agenda van DeTriskel


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Achterhoek