Kenniscafé: Stress
ZA 20 januari | 20.00-22.00 uur | Bredevoort

10


Wat is stress en wat doet het met je lichaam? Die vraag staat centraal in de lezing van apotheker Loek Wagenaar op zaterdagavond 20 januari in het Kenniscafé van de Koppelkerk in Bredevoort.

Stress: wie heeft daar niet ooit last van gehad? Iedereen ervaart weleens stress of spanning. De meeste stress is eigenlijk zo gewoon voor jezelf, dat je je er niet eens zo bewust van bent. Een beetje spanning is zelfs goed voor je om tot creatieve en productieve actie te komen. Op dat niveau lijkt het maar weinig invloed op je te hebben en kun je er mee omgaan.

Op de lange duur wordt te veel stress zichtbaar en meer voelbaar. En wordt het over het algemeen als onaangenaam ervaren. En dan krijg je er ook fysiek en mentaal last van en kan het leiden tot een burn-out. Iedereen ervaart stress verschillend en meestal bouwt het zich heel langzaam op, waardoor je eraan gewend raakt.

Loek Wagenaar put voor deze lezing uit zijn expertise als apotheker en orthomoleculair therapeut. Hij heeft een brede ervaring op farmaceutisch en therapeutisch gebied. In Katwijk ontwikkelt en produceert al 22 jaar samen met zijn team innovatieve producten, waaronder voedingssupplementen. Hij is een gedreven spreker, die in staat is complexe onderwerpen met humor en enthousiasme op een begrijpelijke manier te vertalen voor een breed publiek. 

De lezing geeft praktische tips en informatie waarmee je gelijk morgen mee aan de slag kunt. Ook mensen die in de gezondheidszorg werken zullen verrijkt na deze avond naar huis gaan.

Meer Informatie + Aanmelden

0573-769046 / 06-10112431
info AT bewustachterhoek DOT nl

Koppelkerk (Boekencafé), Koppelstraat 35, Bredevoort

Acupunctuur Ademtherapie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kristallen en (Edel)stenen Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Sjamanisme Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Achterhoek