2-daagse Workshop Opstellingen van het Verlangen
ZA 20 januari | 9..30-17.30 uur | Winterswijk

20 januari 2018 t/m 03 februari 2018 | Half 10 staat de koffie klaar, start 10.00 uur. Aantal deelnemers 10-12. Iedereen komt aan de beurt
275,00 | tarief voor (echt) paren € 500,- Inclusief 2 maal een heerlijke biologische lunch.


Leven vanuit jezelf

Waarom gedragen mensen zich zoals ze doen, en hoe verhouden ze zich met elkaar? Enwat is de relatie met je eigen innerlijke processen?

Een opstelling wordt gebruikt als methode om deze ingewikkelde processen te verhelderen. Je krijgt inzicht, zodat je andere  besluiten kunt nemen.

Veel problemen ontstaan door vroegkinderlijke trauma’s en (vaak diep verborgen) saboterende, destructieve overtuigingen. Het wordt me steeds duidelijker hoe dat al voor de geboorte begint. De zwangerschap is niet zo rooskleurig als we denken! Als de moeder gestresst is tijdens de zwamgerschap, kunnen daar de eerste ontwikelingsstoornissen al ontstaan, wat diepe sporen nalaat voor het latere leven.

Opstellingen van het verlangen:

Vanaf 2010 werk ik voornamelijk met ‘opstellingen van het verlangen’, wat erop gericht is om je eigen autonomie terug te vinden en te versterken. Het ‘verlangen’ staat centraal en de opstelling laat zien wat er tussen jou en je verlangen is komen te staan.

Als je je diepste verlangen (deels) ben kwijtgeraakt, kan een opstelling veel inzichten en mogelijkheden bieden. Dan kun je leven vanuit jezelf.

Wie de mens kent is wijs, wie zichzelf kent is VERLICHT       Confucius

Meer Informatie + Aanmelden

06 23345441
opstellingen AT wilmatepaske DOT nl

Centrum Indianenverhalen Miste, Brinkeweg 16, Winterswijk

Praktijk voor bewustwording en zelfontwikkeling | Wilma te Paske


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Achterhoek