Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Lezing-channeling van ego naar Hart van Pamela Kribbe
ZO 25 november | 14.00-00.00 uur | Silvolde

20,00 | inclusief 1 consumptie


 Lezing-channeling :  Van ego naar hart    door Pamela Kribbe

In deze tijd vindt er zowel individueel als mondiaal een transformatie plaats van ego naar hart, van een bewustzijn gebaseerd op angst en strijd naar een bewustzijn gebaseerd op liefde en verbinding. Deze transformatie is ingrijpend op alle niveaus van ons leven, en heeft gevolgen voor ons werk, onze relaties en de manier waarop we met onszelf omgaan. In deze gechannelde lezing geeft Pamela een boodschap van Jeshua, waarin hij spreekt over deze overgangsfase en wat die betekent voor ons persoonlijk leven.

De lezing zal worden ingeleid door regressietherapeut Gerrit Gielen, die een geleide meditatie aanbiedt. Daarna volgt de gechannelde lezing door Pamela. Na de pauze is er ruim gelegenheid voor vragen uit het publiek. Na afloop is Pamela aanwezig om boeken te signeren.

Aanmelden: Aanmelden is verplicht i.v.m. grote belangstelling. Meld je aan via de mail bij . Ik raad je aan niet te lang te wachten met aanmelden want er is veel belangstelling voor deze bijzondere lezing met channeling!

Pamela Kribbe is gepromoveerd filosoof en auteur van o.a. Gesprekken met Jeshua en De Verboden Vrouw Spreekt. Ze heeft sinds 2002 een eigen praktijk voor bewustwording en innerlijke groei en geeft workshops in binnen- en buitenland. Voor meer informatie zie pamela-kribbe

Gerrit Gielen is sinds 20 jaar hypno- en regressietherapeut en heeft een eigen praktijk in Tilburg, waarin hij individuele consulten en workshops aanbiedt. Voor meer informatie over zijn werk zie gerrit-gielen

Informatie + Aanmelden » de Witte Roos | Willy ter Berg

www.dewitteroos-nu.vpweb.nl

Verenigingsgebouw Willem Tell
Kerkenstraat 17
Silvolde

Willy ter Berg
0315323764
dewitteroosnu AT gmail DOT com