Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Kerstlunch voor bewuste en duurzame ondernemers en professionals uit de Achterhoek
VR 21 december | 12.30-15.00 uur | Laren

36,30 incl. BTW voor bij Bewust Achterhoek aangesloten aanbieders
45,38 incl. BTW voor belangstellende ondernemers en professionals


Op vrijdagmiddag 21 december organiseert Bewust Achterhoek in samenwerking met Julie van der Borch van Landgoed Verwolde in Laren een gezellige, culinaire, lunch in kerstsfeer op de deel van het Tuinmanshuis op Landgoed Verwolde, speciaal voor bij Bewust Achterhoek aangesloten aanbieders èn belangstellende bewuste & duurzame ondernemers en professionals uit de Achterhoek.

Samen eten en geïnspireerd raken...

Diana Wesseldijk (Dianakookt) gaat heerlijke gerechten maken met de groenten uit de moestuin. Bij aankomst staat een welkomstdrankje voor je klaar en daarna gaan we aan tafel voor een 3 gangen menu. We sluiten af met een lekkere kop koffie of thee.

Natuurlijk gaan we enorm genieten van de maaltijd en het fijne gezelschap. Daarnaast houden we er binnen Bewust Achterhoek van jou te inspireren in jouw ondernemerschap, dus ook dat komt deze middag aan bod. Hoe we dat precies gaan doen blijft een verrassing, maar saai wordt het niet. :-) Je zult veel collega's ontmoeten en spreken.

Eerst wandelen langs de Dikke Boom?

Voorafgaand aan de lunch is er de mogelijkheid om onder begeleiding van Julie van der Borch langs de Dikke Boom te wandelen waarbij Julie zal vertellen over het landgoed. Vertrek voor deze wandeling is om 11.30 uur. Wandel je niet mee dan ben je welkom om 12.30 uur.

Het is nog geen Kerstmis maar voor je het weet is het wel zo ver. En hoe heerlijk is het om straks, samen met gelijkgestemde collega ondernemers en professionals, het jaar af te sluiten met een sfeervolle kerstlunch? Reserveer die middag dus alvast in je agenda! Of beter, reserveer nu meteen je plaats. De eerste 20 aanmeldingen zijn binnen en er is plek voor 50 deelnemers.

Kosten en aanmelden

Kosten voor deelname aan deze ondernemers kerstlunch zijn 30 euro ex btw voor bij Bewust Achterhoek aangesloten aanbieders. Belangstellende bewuste en duurzame ondernemers en professionals betalen 37,50 euro ex btw. Dit is inclusief een welkomstdrankje en een driegangenlunch. Bij aanmelding kun je aangeven als je vegetarisch wilt eten.

Eet je graag mee geef je dan op door onderstaand formulier in te vullen. Betalen kan dan direct met iDeal. Kies het passende tarief (30 voor leden, 37,50 voor niet leden). Je ontvangt binnen 24 uur een bevestiging van je inschrijving en een factuur. Wil je graag vegetarisch eten geef dat aan in het veld 'Bericht'. 

Je naam komt op een deelnemerslijst die je een paar dagen van te voren, samen met de routebeschrijving, in je inbox ontvangt. Ben je niet aangesloten bij Bewust Achterhoek geef dan je gegevens en url van je website door (in het berichtveld) voor plaatsing op deze deelnemerslijst.

Je vindt deze kerstlunch ook op Facebook. We vinden het leuk als je daar ook aangeeft dat je komt!

Graag tot 21 december!

PS: En besluit je dat dit een mooi moment is om je aan te sluiten bij Bewust Achterhoek, lees dan hier verder wat Bewust Achterhoek voor jou kan betekenen. Of ga meteen naar het inschrijfformulier. En natuurlijk betaal je dan het bedrag dat geldt voor leden.
Heb je vragen? Neem contact op met Saskia Juijn, Coördinator van Bewust Achterhoek

Informatie + Aanmelden » Bewust Achterhoek | Saskia Juijn

Het Tuinmanshuis - Moesgaard van Landgoed Verwolde
Jonker Emilelaan 5
7245 TL Laren

Saskia Juijn
06 10112431
info AT bewustachterhoek DOT nl

Meer agenda van Bewust Achterhoek

april 2019

Netwerkbijeenkomst Bewust Achterhoek met inleiding Hoe verdien je geld met energie?

DO 11 apr 16.30 uurnetwerkbijeenkomst
Netwerkbijeenkomst Bewust Achterhoek met inleiding 'Hoe verdien je geld met energie?'

Deze netwerkbijeenkomst van Bewust Achterhoek vindt plaats in de winkel van Zuiver Geluk in Zutphen vanaf 16.30 uur. Kom bijpraten met collega professionals èn luisteren naar de inleiding van Ria Borst 'Hoe verdien je geld met energie?'. Wees welkom!
Bewust Achterhoek
Saskia JuijnZutphen
Intuïtieve schilderworkshop o.b.v. Desiree Felen

ZA 13 apr 10.30 uurCreativiteitworkshop
Intuïtieve schilderworkshop o.b.v. Desiree Felen

In deze drukke tijd kan je het contact met jezelf nog wel eens verliezen. Wil je dat eens anders doen? In deze schilderworkshop ga jij op zoek naar de toets, de kleur(en), en de beweging die bij jou past. Je gaat er woorden aan geven. Doe mee!
Desiree FelenVierakker

mei 2019

Intuïtieve schilderworkshop o.b.v. Desiree Felen

ZA 04 mei 10.30 uurCreativiteitworkshop
Intuïtieve schilderworkshop o.b.v. Desiree Felen

In deze drukke tijd kan je het contact met jezelf nog wel eens verliezen. Wil je dat eens anders doen? In deze schilderworkshop ga jij op zoek naar de toets, de kleur(en), en de beweging die bij jou past. Je gaat er woorden aan geven. Doe mee!
Desiree FelenVierakker
Netwerkwandeling met Vrienden van Velhorst op Landgoed Velhorst

VR 10 mei 09.45 uurLand- en Tuinbouwnetwerkbijeenkomst
Netwerkwandeling met Vrienden van Velhorst op Landgoed Velhorst

Winny van Buuren en haar man Arjen dragen zorg voor het duurzaam agrarisch beheer op Landgoed Velhorst. Tijdens een wandeling zal Winny laten zien wat zij doen op Landgoed Velhorst en hoe ze hun missie gaan realiseren. Na afloop drinken we koffie.
Bewust Achterhoek
Saskia Juijn i.s.m. Winny van BuurenAlmen

oktober 2019

Bewust Achterhoek inspiratiewandeling met thema Verlies en rouw

ZA 05 okt 10.00 uurCoaching - Wandelcoachingevenement
Bewust Achterhoek inspiratiewandeling met thema 'Verlies en rouw'

Bewust Achterhoek organiseert regelmatig wandelingen voor een ieder die bewust(er) wil leven en graag gelijkgestemden ontmoet. Vandaag wandelen we onder begeleiding van Imelda Verheij in Ruurlo en belichten we het thema 'Verlies'. Wandel je mee?
Bewust Achterhoek
Saskia JuijnVorden
Foto 1 Saskia Juijn Foto 60 Saskia Juijn Klik om te vergroten

Acupunctuur Ademtherapie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Achterhoek

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Achterhoek