Kerstlunch voor bewuste en duurzame ondernemers en professionals uit de Achterhoek
VR 21 december | 12.30-15.00 uur | Laren

36,30 incl. BTW voor bij Bewust Achterhoek aangesloten aanbieders
45,38 incl. BTW voor belangstellende ondernemers en professionals


Op vrijdagmiddag 21 december organiseert Bewust Achterhoek in samenwerking met Julie van der Borch van Landgoed Verwolde in Laren een gezellige, culinaire, lunch in kerstsfeer op de deel van het Tuinmanshuis op Landgoed Verwolde, speciaal voor bij Bewust Achterhoek aangesloten aanbieders èn belangstellende bewuste & duurzame ondernemers en professionals uit de Achterhoek.

Diana kookt en eerst wandelen langs de Dikke Boom?

Diana Wesseldijk (Dianakookt) gaat heerlijke gerechten maken met de groenten uit de moestuin. Bij aankomst staat een welkomstdrankje voor je klaar en daarna gaan we aan tafel voor een 3 gangen menu. En natuurlijk sluiten we af met een lekkere kop koffie of thee.

Voorafgaand aan de lunch is er de mogelijkheid om onder begeleiding van Julie van der Borch langs de Dikke Boom te wandelen waarbij Julie zal vertellen over het landgoed. Vertrek voor deze wandeling is om 11.30 uur. Wandel je niet mee dan ben je welkom om 12.30 uur. 

Kerstmis is nu nog ver weg en zal toch ook weer sneller dichterbij komen dan je denkt. Hoe heerlijk is het om straks, samen met gelijkgestemde collega ondernemers en professionals, het jaar af te sluiten met een sfeervolle kerstlunch? Reserveer die middag dus alvast in je agenda! Of beter, reserveer nu meteen je plaats. Er is plek voor 50 deelnemers.

Kosten en aanmelden

Kosten voor deelname aan deze ondernemers kerstlunch zijn 30 euro ex btw voor bij Bewust Achterhoek aangesloten aanbieders. Belangstellende bewuste en duurzame ondernemers en professionals betalen 37,50 euro ex btw. Dit is inclusief een welkomstdrankje en een driegangenlunch. Bij aanmelding kun je aangeven als je vegetarisch wilt eten.

Eet je graag mee geef je dan op door onderstaand formulier in te vullen. Betalen kan dan direct met iDeal. Kies het passende tarief (30 voor leden, 37,50 voor niet leden). Je ontvangt binnen 24 uur een bevestiging van je inschrijving en een factuur. Wil je graag vegetarisch eten geef dat aan in het veld 'Bericht'. 

Je naam komt op een deelnemerslijst die je een paar dagen van te voren, samen met de routebeschrijving, in je inbox ontvangt. Ben je niet aangesloten bij Bewust Achterhoek geef dan je gegevens en url van je website door (in het berichtveld) voor plaatsing op deze deelnemerslijst.

Je vindt deze kerstlunch ook op Facebook. We vinden het leuk als je daar ook aangeeft dat je komt!

Graag tot 21 december!

PS: En besluit je dat dit een mooi moment is om je aan te sluiten bij Bewust Achterhoek, lees dan hier verder wat Bewust Achterhoek voor jou kan betekenen. Of ga meteen naar het inschrijfformulier. En natuurlijk betaal je dan het bedrag dat geldt voor leden.
Heb je vragen? Neem contact op met Saskia Juijn, Coördinator van Bewust Achterhoek

Informatie + Aanmelden » Bewust Achterhoek | Saskia Juijn

Het Tuinmanshuis - Moesgaard van Landgoed Verwolde
Jonker Emilelaan 5
7245 TL Laren

Saskia Juijn
06 10112431
info AT bewustachterhoek DOT nl

Ik schrijf me in voor Kerstlunch voor bewuste en duurzame ondernemers en professionals uit de Achterhoek - VR 21 december 2018 | Laren

Dit veld graag vullen!
Email adres is verplicht!

Na het verzenden van je inschrijving kun je het bedrag 0,00 incl. 21% BTW [€ 0,00 excl. 21% BTW] afrekenen via iDEAL om je inschrijving definitief te bevestigen!


Meer agenda van Bewust Achterhoek

november 2018

Kennismaking met de Argentijnse Tango

DO 22 nov 19.30 uurDans & Bewegingevenement
Kennismaking met de Argentijnse Tango

Bewust Achterhoek organiseert activiteiten voor iedereen die bewust(er) wil leven en graag gelijkgestemden ontmoet. Vanavond kun je kennismaken met de Argentijnse Tango. Ook is er tijd voor ontmoeting en bijpraten. Opgeven is fijn!
Bewust Achterhoek
Saskia JuijnWarnsveld
Netwerkbijeenkomst met documentaire Down to earth

DI 27 nov 19.00 uurNatuurbelevingnetwerkbijeenkomst
Netwerkbijeenkomst met documentaire 'Down to earth'

Op deze avond voor aanbieders en belangstellende bewuste ondernemers en professionals bekijken we samen de veelbesproken documentaire 'Down to earth'. Heb je 'm nog niet gezien of wil je 'm nogmaals zien? Kom kijken! Opgeven is fijn.
Bewust Achterhoek
Saskia JuijnBeltrum

december 2018

Bewust Achterhoek inspiratiewandeling Waarvoor ben jij geboren op aard?

ZA 08 dec 10.00 uurCoaching - Wandelcoachingevenement
Bewust Achterhoek inspiratiewandeling 'Waarvoor ben jij geboren op aard?'

Bewust Achterhoek organiseert in deze periode van bezinning een wandeling-met-diepgang voor iedereen die bewust wil leven. Vandaag wandelen we onder begeleiding van Tineke Veenstra van Kernkracht10 bij kasteel Hackfort in Vorden. Wandel je ook mee?
Bewust Achterhoek
Saskia JuijnVorden
Eéndaagse training Vergroot je uitstraling! - voor ondernemers en professionals

VR 14 dec 10.00 uurMuziek, Klank en Stemexpressietraining
Eéndaagse training 'Vergroot je uitstraling!' - voor ondernemers en professionals

Je bent goed in je vak, maar kom je ook zelfverzekerd en authentiek over op anderen? In deze ééndaagse training voor professionals door Eric van Grootel leer je mbv praktische oefeningen voor presentatie en stemgebruik je uitstraling te vergroten.
Eric van Grootel
Saskia JuijnZutphen

januari 2019

Eéndaagse training Vergroot je uitstraling! - voor ondernemers en professionals

ZA 26 jan 10.00 uurMuziek, Klank en Stemexpressietraining
Eéndaagse training 'Vergroot je uitstraling!' - voor ondernemers en professionals

Je bent goed in je vak, maar kom je ook zelfverzekerd en authentiek over op anderen? In deze ééndaagse training voor professionals door Eric van Grootel leer je mbv praktische oefeningen voor presentatie en stemgebruik je uitstraling te vergroten.
Eric van Grootel
Saskia JuijnZutphen

februari 2019

Bewust Achterhoek inspiratiewandeling

ZA 09 feb 10.00 uurCoaching - Wandelcoachingevenement
Bewust Achterhoek inspiratiewandeling

Bewust Achterhoek organiseert een wandeling voor iedereen die bewust(er) wil leven en graag gelijkgestemden ontmoet. Vandaag wandelen we onder begeleiding van wandelcoach Annemiek van der Velden in Natuurgebied Hackfort. Wandel je ook mee?
Bewust Achterhoek
Saskia JuijnVorden
Foto 1 Saskia Juijn Foto 60 Saskia Juijn Klik om te vergroten

Bewust Achterhoek
Acupunctuur Ademtherapie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Achterhoek