Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Dansexpressie
DI 13 november | 20.30-22.00 uur | Lochem

Tweewekelijks op dinsdag. Afwisselend dansexpressie en dansmeditatie.
15,00 | per avond. Losse avonden. Graag aanmelden!


In de dans kom je bij het spelende kind in jezelf, bij je ziel en je diepste werkelijkheid. Je keert naar binnen en je luistert naar wat je lichaam, hart en ziel je te vertellen hebben. Tijdens of na het dansen kunnen er creatieve inzichten ontstaan en kun je komen bij wat je werkelijk wenst. Het dansen geeft je een mogelijkheid om in 'flow' te komen. Tijdens 'flow' zijn je gevoelens, verlangens en gedachten in harmonie met elkaar en ben je volledig in het nu.

Alles in de natuur en in het universum danst en beweegt. Dansen is meebewegen met het ritme van de natuur en op de verschillende ritmes in jezelf, het ritme van je hart, ademhaling, lymfe, spieren en spijsvertering. Deze ritmes worden door de dans en beweging in balans gebracht met je natuurlijke ritme en het ritme van de natuur/ moeder aarde.

Je hebt geen ervaring met dans nodig en de dans hoeft er niet mooi uit te zien. Het gaat om de ervaring.

We laten ons inspireren door de kwaliteiten van een thema en laten daardoor onze dans verrijken. We komen daarbij de elementen aarde, water, vuur en lucht en verschillende dansen uit andere culturen tegen en ervaren hoe deze bij kunnen dragen aan onze innerlijke balans.

Een workshop is opgebouwd uit een inleiding, een warming-up, oefeningen aan de hand van een thema, een deel vrij dansen, een cooling down en een ontspanning (zoals bij yoga).

Voel je welkom :)

Informatie + Aanmelden » Yoga in Lochem | Marleen van Haastrecht

www.yogainlochem.nl
Bekijk Facebook event

Yoga studio Yoga in Lochem
Wapen van Lochem 7
Lochem

Marleen van Haastrecht
06 18339912
marleen.v.haastrecht AT gmail DOT com


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Achterhoek