Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Herfst Zweethut
ZA 13 oktober | 10.00-20.00 uur | Laren

50,00


Deze dag staat in de Maya astrologie in het teken van de Gele Ster, dit komt overeen met de start van de herfst: het naar binnen gaan en daar ervaren wat er in je leeft. Ervaar jezelf zonder oordeel en zonder dat het eventuele oordeel van anderen je raakt. Ervaar de veranderende eigenschappen van de herfst; alle bomen en struiken laten bladeren en vruchten vallen: een seizoen om los te laten wat je niet meer voedt. Kom zo in balans met de harmonie en de disharmonie in jezelf. Zodat je innerlijk en uiterlijk stralend, en als herboren uit de zweethut komt.

De zweethut is een reis die je brengt voorbij datgene wat je van jezelf kent.

In de zweethut zitten we met meerdere mensen. Een hut heeft vier rondes waarvan de duur afhankelijk is van de lengte van de reis. Na elke ronde gaat de deur open en worden er nieuwe stenen binnen gebracht. Er is tijd om water te drinken en, indien nodig, je even te vertreden, bij het vuur te liggen of zitten.

Het doen van een zweethut heeft een diepe reinigende en genezende werking. Het is belangrijk om minimaal 24 uur van te voren geen alcohol of drugs te gebruiken.

Iedereen kan deelnemen aan de ceremonie, het is wel raadzaam om lichamelijke en geestelijke klachten van te voren ter sprake te brengen, evenals medicatie gebruik. Wanneer je in je maanstonde bent, dit eveneens graag aangeven. Ieder heeft eigen en blijvende verantwoordelijkheid, ondanks de begeleiding van de zweethut.

Informatie + Aanmelden » Move and Grow | Don Zagt, Yanna Spenkelink

www.move-and-grow.nl
Bekijk Facebook event

Move and Grow
Dochterenseweg 17. 7245NN
7245NN Laren

Don Zagt, Yanna Spenkelink
0573-460919/06-22960653
dmzagt1954 AT kpnmail DOT nl