Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Workshop Holistic Beauty for Women
ZA 10 november | 09.30-13.30 uur | Sinderen

Inloop vanaf 9:30 met theeproeverij
39,50


House of Green organiseert een exclusieve workshop, waarbij je kennis maakt met de holistische beauty methode en onze natuurzuivere huidverzorging. Wil je een stralende huid en je eigen natuurlijke schoonheid ontdekken? 

Misschien herken je het: je bent tevreden met jezelf, maar toch heb je steeds vaker momenten dat je in de spiegel kijkt en een vrouw ziet die teveel van zichzelf eist. Je hebt kwaaltjes die je niet goed kunt plaatsen. En hoewel je precies weet welke stappen je wilt maken, lukt het niet om vooruit te komen. Het zijn manieren van ons lichaam om te vertellen dat je zelfhelende vermogen uit balans is. Uiteindelijk manifesteert zich dit aan de oppervlakte van ons grootste orgaan: de huid. Daar waar iedereen het kan zien.

Neem deel aan de workshop Holistic Beauty For Women en ontvang persoonlijk huidadvies, tips en tricks en je leert over hoe je het beste je huid op holistische wijze kunt verzorgen. Tijdens de gehele workshop ontvang je een theeproeverij met de heerlijkste versnaperingen. Neem je beste vriendin mee en onderga samen een hele bijzondere ochtend die een vrouwenhart verwarmt! 

 

Informatie + Aanmelden » House of Green | Edyta Zielinska

www.houseofgreenbeauty.nl
Bekijk Facebook event

NatuurlijkBUITEN
Toldijk 11
7065 AL Sinderen

Edyta Zielinska
06 13566023
info AT houseofgreenbeauty DOT nl


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Achterhoek